A sikertörténet hamarosan folytatódik


forrás: www.hir6.hu

Több mint hetven produkcióval örvendezteti meg közönségét idén a Szarvasi Vízi Színház. A hatodik évadját kezdő, ezer férőhelyes színház előadásainak mintegy fele továbbra is ingyenes lesz, ami egyedülálló Magyarországon. A június 17-én kezdődő 2016-os nyári évad programjáról, újdonságairól pénteken délelőtt tartottak sajtótájékoztatót.

A 2011-ben megnyitott Szarvasi Vízi Színház a Cervinus Teátrum tulajdonában áll, programját az első évben a Békéscsabai Jókai Színház, azóta pedig a Magyar Teátrum Közhasznú Nonprofit Kft. szervezi és bonyolítja le. A Jókai Színház továbbra is szakmai felügyeletet vállal.

A sajtótájékoztatón Fekete Péter azt hangsúlyozta, hogy nincs az országban még egy olyan szabadtéri színház, Fekete Péteramely ilyen gyönyörű környezetben lenne, s ahol ilyen kitűnő szakmai harmónia alakult volna ki a város önkormányzata és a színház működtetői között. S nincs még egy olyan hely, ahol minden nap lenne előadás, ráadásul az előadások felét ingyenesen láthatja a közönség. Fekete Péter sem érkezett ajándék nélkül: felajánlásának köszönhetően a jövő héten 50 gyermek látogathat el ingyenesen a Fővárosi Nagycirkuszba. S mint kiderült, idén a szarvasi gyerekeknek érdemes lesz törekedni a jó tanulmányi eredményekre. Aki ugyanis kitűnő bizonyítvánnyal zárja a tanévet, az ingyenes belépőjegyet kap a Fővárosi Nagycirkuszba. Minden olyan diák pedig, aki javít a tavalyi bizonyítványán, a Szarvasi Vízi Színház egyik előadására szóló ingyenjegyet kap ajándékba.

A Cikk forrása: http://hir6.hu/cikk/119962/szarvasi_vizi_szinhaz_a_sikertortenet_hamarosan_folytatodik